Το σημαντικό θέμα της οδικής ασφάλειας στην «ατζέντα» ημερίδας της ΠΑΜ-Θ

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ελισσώ», αναφορικά με τις Δράσεις Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. Παρόντες στο ακροατήριο αυτοδιοικητικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την παρουσίαση των δράσεων οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ έκανε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κος Χρήστος Μέτιος, ενώ στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχ. Αμοιρίδης ανέλαβε την παρουσίαση του πλαισίου σχεδιασμού δράσεων στον συγκεκριμένο τομέα για την Περιφέρεια.

Τα αποτελέσματα της Α’ φάσης του σχεδίου οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας 2021-2027, καθώς επίσης και τον προγραμματισμό για τα επόμενα βήματα, παρουσίασε ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη», ενώ τέλος ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκομένων και συζήτηση γύρω από το σημαντικό αυτό θέμα που έχει να κάνει με την οδική ασφάλεια σε όλη την Περιφέρεια, καθόσον προέχει η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ίδιας της ανθρώπινης ζωής, όσων χρησιμοποιούν το επαρχιακό και οδικό δίκτυο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και όχι μόνον…

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 7/9/2023}